Missä tie päättyy ja meri aukeaa, siellä on Merenkurkun helmi, Kalle’s Inn

Aja niin pitkälle kuin tie vie

Sijaitsemme Raippaluodossa, Söderuddenin kylässä, noin 50 km Vaasasta. Meille on helppo tulla autolla Raippaluodon siltaa pitkin ja jatkaa matkaa läpi saaren. Leikillisesti sanomme, että aja vain niin pitkälle länteen kuin tie vie, mikä tarkoittaa, että sijaintimme on Suomen läntisin autolla ajettavissa oleva piste.

 

 

Täällä voit kokea huikean ainutlaatuisen saaristoelämyksen, joka avaa kaikki aistit alttiiksi henkeäsalpaavan ympäristön vaikutuksille.

Varaa majoitus!

Kalles Inn sijainti square2

 

 

Kalles Inn majoitus lasitalo


Saaristouni saa aistit heräämään

Unohtumaton yö lasitalossa

Yötön yö, esteetön näkymä merelle, taivaalle, kauas horisontiin ja silti hyvin nukuttu yö laadukkaassa, motorisoidussa sängyssä. Kalle's Innin lasitaloissa tämä on mahdollista joka yö. Talot ovat sopivia kahdelle hengelle ja varusteltu omalla kylpyhuoneella sekä laadukkailla materiaaleilla.

 

Varaa majoitus!

 

 

 

Kalles Inn saaristo spa

Saaristo-spassa tiedät miltä tuntuu rentous tuntuu

Saunomiseen Kalle's Innissä yhdistyy paljussa kylpeminen, uinti raikkaassa merivedessä, sekä ympäröivän luonnon kauneus ja hiljaisuus. Kutsumme kokonaisuutta Saaristo-spaksi, jossa rauhoittuminen ja rentous nousevat uusiin ulottuvuuksiin.


Itse tekeminen antaa energiaa

Haluamme tarjota vieraillemme ylellisen ja rentouttavan kokemuksen.

  • Me uskomme, että parasta luksusta on kiireettömyys, itse tekeminen ja pieni puuhastelu.
  • Me tarjoamme puitteet ja sinä käytät niitä mielesi mukaan, omassa aikataulussasi.
  • Me huolehdimme polttopuut - sinä pääset lämmittämään saunaa ja paljua.
  • Me rakennamme valmiita grillauspaketteja korkealaatuisista raaka-aineista - sinä saat itse valmistaa ruuan haluamaasi aikaan.

 

Varaa majoitus!

 

 

Kalles Inn Majakka


UUTTA – Tulossa heinäkuussa

Vuokraa oma majakka!

Millaista olisi viettää yö omassa majakassa, jonka ikkunoista avautuu huikeat näkymät karun kauniiseen saaristoon? Täydellinen majakkapaketti sisältää mm. neljä petiä, oman paljun, saunan, terassin ja keittiön. Tulossa heinäkuussa!