Om Kalle's Inn

Det legendariska Kalles Inn grundades 1986 och har kontinuerligt utvecklats sedan dess. Nu erbjuder vi ett brett utbud av ypperliga tjänster så som konferenser, affärsmöten och workshops för affärs-och offentlig sektorn som är vår huvudsakliga målgrupp. Vi ordnar även privata evenemang som bröllop, födelsedagsfirande i en unik miljö. Kalles Inn Ab är ett privatägt aktiebolag.


Kalles Inn är mest känt för sina bastun och maten. Kalles Inn arrangera även aktiviteter som sightseeing, fiske, vandring, teambuilding, vinprovning med mera. Vi erbjuder tjänster under hela året med olika menyer och aktiviteter beroende på säsongen.


Kalles Inn är en beställningsrestaurang så kontakta oss i god tid om du vill besöka oss. Vårt mål är att erbjuda en avslappnad atmosfär i kombination med avskildhet och utmärkt lokalt producerad färsk gourmetmat. Vi skräddarsyr din tillställning enligt dina önskemål. Välkommen.

Läge

På kanten av Unescos världsarv, i landet av de stigande stenar, ligger Kalles Inn.
Den offciella adressen är Klobbskatvägen 189, 65970, Söderudden, Finland.


lat N 63° 18,389 ‘
lon E 21° 5,199 ‘


Avstånd:
till Vasa med bil: ca 48 km
till Vasa med båt: ca. 30 Nm eller 48 km
till Holmögadd (Sverige) 19 Nm eller 35 km
till Holmsund (Umeå hamn i Sverige) 26 Nm eller 56 km


Körinstruktioner från Replot bro:


Kör mot Replot, efter ca 4 km sväng vänster och kör mot Vallgrund. Efter 7 km sväng höger mot Söderudden. Efter 16 km sväng vänster mot Klobbskat fiskehamn. När ni når hamnen och vägen slutar sväng vänster och ni kommer att hitta grindarna och en liten väg som leder fram till Kalles Inn.