Kalle’s Inn toivottaa tervetulleeksi

Missä tie päättyy ja meri aukeaa, siellä on Merenkurkun helmi, Kalle’s Inn, huikean ainutlaatuinen saaristoelämys, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen henkeäsalpaavassa ympäristössä merenrannan rauhan ja luonnonkauneuden ympäröimänä.


Täydellinen pitopaikka tilaisuudellenne, olipa se sitten liike- tai yksityistilaisuus, perinteinen tai eksoottinen, virallinen tai rento. Räätälöimme toiveittenne mukaisen ohjelman unohtumattomaan ja ainutlaatuiseen tapahtumaan.

Vuodenajasta ja tilaisuudesta riippumatta Kalle’s Inn tarjoaa monentyyppisissä tiloissaan ja erilaisilla ruokalistoillaan aimo annoksen saaristolaismystiikkaa.

Kalle’s Innin runsasta tarjontaa on vaikea pukea sanoiksi, joten käyttäkää mielellän hetki tai kaksikin tutustuaksenne tiloihimme ja palveluihimme tässä ja nyt. Kalle’s Inn toivottaa Teidät tervetulleiksi!

Palvelut

Tutustu tiloihimme

Majakka

Fyren ad shot vertical

"Ihanteellinen pienten ryhmien tila"

Yläkertaa voi käyttää kokouksiin, ruokailuun tai pelkkään yhdessäoloon samalla kun pääsee nauttimaan kivikkoisen rannikon ja avomeren hätkähdyttävistä maisemista. Alakerrassa on perinteinen puulämmitteinen sauna. Saunominen yhdistettynä verannan paljussa kylpemiseen rentouttaa ja virkistää lyhyessäkin ajassa.

Lue lisää

Paviljonki

pavven mote

Paviljonkimme tarjoaa mahdollisuuden monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen luonnonkauniin maiseman ympäröimänä. Jos suunnittelet liiketapaamista, seminaaria tai kokousta, Paviljonki on siihen oivallinen vaihtoehto. Varustus sisältää audio-/videolaitteet ja lehtiötaulun sekä kaiken tarvittavan vakuuttavaan esittelyyn tai innovatiiviseen työpajaan kollegojesi tai yhteistyökumppaneittesi kanssa.


Paviljongissa on myös baari, ja tila on helposti muunnettavissa toisenlaisiin tilaisuuksiin, esim. höihin tai muihin yksityistilaisuuksiin vaikkapa elövön musiikin kera.

Lue lisää

Sauna

bastun

Kalle’s Innin perinteisten savusaunojen rauhallinen ja rentouttava tunnelma kuvastaa hyvin rannikon saaristoa eivätkä ne ole nimestään huolimatta savuisia vaan kietovat niin mielen kuin kehonkin hellivään kosteaan lämpöön. Saunan jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt, melkeinpä uudestisyntynyt ihana kiireettömyyden ja ajattomuuden tunne. Meillä on Kalle’s Innissä kaksi savusaunaa. Pienempää suositellaan enintään kymmenen hengen ja suurempaa enintään 40 hengen seurueille.

Jos savusauna tuntuu vieraalta, suosittelemme kokeilemaan miellyttävää puulämmitteistä majakan saunaa. Se on tarkoitettu enintään 16 hengelle. Kaikki saunamme sijaitsevat aivan veden äärellä, joten voit mainiosti vilvoitella meressä, minä vuodenaikana tahansa.

Lue lisää

Majatalo

DSCN1134

Tervetuloa Majataloon, Kalle’s Innin päärakennukseen, jossa ruokailu useimmiten järjestetään. Majatalossa on kaksi ruokasalia.
Länsisalista avautuu uskomaton näkymä avomerelle. Saliin mahtuu 60 ruokailijaa, mutta se voidaan myös jakaa kahtia pienempiä ryhmiä varten. Varaa 18 hengen Pohjoissalimme halutessasi nauttia hienostuneesta ilmapiiristä takkatulen äärelä. Myös Pohjoissalista avautuvat upeat näkymät merelle.

Lue lisää